Tjänster

Nedan listas de tjänster som triathlonskolan erbjuder. Finns intresse av att boka eller att veta mer om dessa föreläsningar, träningsupplägg och företagsträningar så går det bra att maila på: info@triathlonskolan.se

Träningsupplägg:

Triathlonskolan hjälper till att skräddarsy ett träningsupplägg som passar dig oavsett om du siktar på att genomföra en kort triathlontävling eller en Ironman. Är du en nybörjare och bara vill komma igång med träningen så är det väldigt värdefullt att få hjälp med ett träningsupplägg. Triathlonskolan erbjuder även upplägg specifikt inom simning, cykling och löpning om det önskas. Inledningsvis går vi igenom dina förutsättningar och specifika mål för att skapa ett så bra träningsupplägg som möjligt för dig.  Träningsprogrammen skickas sen ut varannan vecka med tydliga instruktioner om de planerade passen. Träningsveckorna kommer att periodiseras över tiden och olika former av tester kommer att utföras för att kunna följa utvecklingen mot det uppsatta målet.

Företagsträning:

Triathlonskolan erbjuder träning till företag som vill satsa på de anställdas hälsa och välmående. Träningen sker i grupp under ledning av en erfaren coach. Passen anpassas efter deltagarnas nivå och erfarenhet, där målsättningen är att alla ska få ut något från passen. Under dessa företagsträningar lär vi ut grunderna i effektiv och skonsam träning med bra teknik för ökad glädje och förbättrade resultat.

Föreläsningar:

Triathlonskolan erbjuder inspirationsföreläsningar för företag och olika event. Föreläsningar erbjuds bland annat inom ämnena triathlonträning, mental träning, allmän träningslära och vikten av att sätta mål. Triathlonskolans grundare Alexander Åström-Karlsson erbjuder även en föreläsning om hans väg från stillasittande soffpotatis till att han lyckades kvala in till VM i Ironman  på Hawaii. Föreläsningarna kan dessutom skräddarsys så att de passar ditt företag eller din förening.

Gruppträning och personlig träning

Vill du köra ett pass där allt fokus ligger på dig och dina specifika mål så ska du boka in personlig träning med mig. Där går vi igenom just dina styrkor och svagheter. Teori kombineras med specifika teknikövningar passet igenom. Tillsammans går vi igenom vilka bitar som fungerar bra och vilka bitar som du måste jobba mer på. Vill du i stället träna tillsammans med andra personer i mindre grupper så ska du välja triathlonskolans gruppträning. Då får du en personlig tränare och samtidigt uppleva känslan att träna i grupp.

Priser för gruppträning och personlig träning:

– 1 person: 750 kronor per tillfälle
– 2 personer: 600 kronor per tillfälle och per person
– 3 personer: 500 kronor per tillfälle och per person
– 4 personer eller fler: 400 kronor per tillfälle och per person

 

Jag vill veta mer om träningsupplägg, företagsträning eller föreläsningar som erbjuds av Triathlonskolan:

Ditt namn (obligatorisk)

Företag

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Kommentar eller fråga