Tomtetåget – Löpning, glädje och gemenskap

Det känns som att hösten har slagit till med full kraft här i Stockholm. Kylan börjar sakta komma krypande och snart är det återigen dags för vinter. Något som jag dock ser fram emot lite extra den här vintern är Tomtetåget. Det är ett roligt löpevent som jag är med och arrangerar tillsammans med Marie och Susanne. Det har blivit ett antal sådana här roliga och minnesvärda event sen starten 2010.

Varje gång som vi har anordnat Tomtetåget (och motsvarande Sommartåget på sommaren) har det blivit en stor succé. Personer har rest både långt norrifrån och söderifrån för att kunna vara med på de här fantastiska tillställningarna. Vi kommer att starta som vanligt i centrala Jönköping för att sedan springa norrut till Gränna. Längs med vägen så stannar vi till vid några tillfällen för at fylla på energidepåerna. Löpningen avslutas ute på Visingsö där det efteråt också kommer att erbjudas ett uppdukat julbord. För de som orkar och vill brukar kvällen avslutas med både vin och dans hela natten lång. Jag blir varje gång lika förundrad över hur oförskämt pigga de allra flesta deltagarna ser ut att vara där på kvällen med 45 km löpning i benen.

Utmaning, äventyr, glädje och en stor gemenskap är ord som sammanfattar dessa tåg på ett bra sätt. För mig har dessa event inneburit många fina minnen och flera nya trevliga bekantskaper. Hoppas vi ses den 5:e dec!

För mer info och anmälan, klicka här

20c680933c1d1f5fef3d5c4df00af005

Publicerad i Övrigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>